Publicat Mort a Madrid,

de Miquel Vicens Escandell, premi de novel·la negra Ferran Canyameres 2006

Vicens Escandell, Miquel. Mort a Madrid. Lleida: Pagès, 2006. (Lo Marraco; 181)

Miquel Vicens Escandell, nascut a Palma de Mallorca l’any 1961 i llicenciat en història de l’art per la Universitat de les Illes Balears, és casat i té dos fills. Compta amb diverses col·laboracions en revistes de caire local i és part integrant de l’equip de redacció de la revista d’Esporles El Grop. Mort a Madrid, que ha rebut el Premi Ferran Canyameres, 2006, és la segona novel·la d’una sèrie, fins ara de quatre, protagonitzada pel detectiu Agustí Ferrà.

«Un important representant dels hotelers mallorquins, un empresari carismàtic però també despòtic, és assassinat a Madrid mentre assisteix a una fira internacional de turisme i precisament quan gaudeix de la companyia d’una prostituta de luxe que només es deixa contractar en comptades ocasions. El detectiu Agustí Ferrà també és a Madrid on serà testimoni silenciós dels fets, com abans ho ha estat de les lluites internes que tenen lloc al sí del món hoteler. L’empresari seria un dany col·lateral necessari perquè la venjança d’un amant gelós de la presentadora fos perfecta, com ho hagués pogut ser qualsevol altre al seu lloc. Agustí Ferrà sap més coses que la policia, i per això està convençut que l’objectiu final era l’hoteler.

Deja un comentario

Archivado bajo Uncategorized

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s