L’H Confidencial i La Bòbila

L’H Confidencial

# 63: Istanbul negre
# 64: Leonardo Padura

La Biblioteca La Bòbila de l’Hospitalet de Llobregat ofereix paquets de llibres i pel·lícules de gènere negre
[Europa Press, 24 de novembre de 2008]

Oferta 2×1

La Biblioteca La Bòbila de l’Hospitalet de Llobregat (Barcelonès) ha posat en marxa una nova iniciativa dirigida als amants del gènere negre. L’equipament ofereix als seus usuaris en préstec paquets de llibres i pel·lícules amb títols com ‘El sueño eterno’ o ‘L.A. Confidencial’.

La Bòbila és una biblioteca especialitzada en gènere negre i organitza, entre d’altres iniciatives, un premi literari de novel·la negra i cicles dedicats a autors i personatges literaris. Ara posa en marxa l’Oferta 2×1, amb paquets de llibres de gènere negre acompanyats de la seva adaptació cinematogràfica. Es podran tenir en préstec durant tres setmanes.

Segons fonts de la biblioteca, la iniciativa pretén fomentar la lectura de gènere negre i destacar la gran quantitat de novel·les que han estat portades al cinema. Els paquets es renovaran periòdicament i entre ells hi haurà títols com ‘Gangsters de Nueva York: bandas y bandidos de la Gran Manzana 1800-1925’, de Herbert Asbury, al costat del film ‘Gangs of New York’, de Martin Scorsese; o ‘La fuga’, de Jim Thompson i ‘La huida’, de Sam Peckinpah.

Oferta 2×1

Deja un comentario

Archivado bajo bòbila

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s