Convocatoria per a un recull de relats «NEGRES» I «EBRENCS». Llibreria Serret i La Lluna en un Cove.

Estimats amics,

La Llibreria Serret i La Lluna en un Cove us convoquem a participar en un recull de relats «NEGRES I EBRENCS», per publicar un ESPECIAL LA LLUNA EN UN COVE NEGRA I EBRENCA pel mes de juliol, i presentar-la dins d’una trobada amb tots els autors que hi participen (tan de la LLuna en un Cove com de llibreria Serret). Necessitem de la vostra participació quan abans millor per poder preparar la publicació que eixirà aquest mes de juliol.

A continuació us passo la proposta conjunta amb «La Lluna en un Cove» on s’explique com participar amb la selecció de relats pel nº especial del mes de juliol, gràcies per endevant… sort…

Octavi Serret.

Us comuniquem que:

Arran de la 1ª Trobada de Gènere Negre del Matarranya (27 de febrer de 2010) i mitjançant un conveni de col·laboració entre Llibreria Serret i La Lluna en un Cove, es fa pública la intenció d’editar un…

ESPECIAL LA LLUNA EN UN COVE NEGRA I EBRENCA

Com sempre, el número s’editarà a partir de la selecció que es faci dels relats que ens enviïn tots aquells que vulguin participar.

Més informació: www.lallunaenuncove.cat (apartat “Col·laborar”). Envieu els vostres relats per a selecció indicant en el sobre: “Especial Negra i Ebrenca”.

Share ¡corre la voz, soplón!

1 comentario

Archivado bajo literatura, noticias negras

Una respuesta a “Convocatoria per a un recull de relats «NEGRES» I «EBRENCS». Llibreria Serret i La Lluna en un Cove.

  1. Thhanks great blog post

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s