Mitja dotzena d’ous, de Jordi Pijoan-López. Edita Llibres de l’Índex

brigada 21 novela negra criminalÉs possible que el lector de Mitja dotzena d’ous pensi en un moment donat d’on surt el nom aquest que fa referència a la cel·lula reproductora femenina de les aus. Com ja expliquem a la contracoberta del llibre, l’ou és un símbol de l’ànima recurrent en diverses cultures. Algun dia ja en parlarem d’aquest tema.

Molt de rotllo, sí; però tanmateix, l’ànima cinèfila és possible que hagi trobat certs paral·lelismes simbòlics amb una famosa pel·lícula dels 80 del segle passat, protagonitzada per Mickey Rourke i Robert de Niro, intitulada Angel Heart, del director Alan Parker.

Continueu llegint…

Deja un comentario

Archivado bajo literatura

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s